Elintarviketyö-verkkokurssi
Verkkokurssi
Verkkokurssi
Tampere
Itseopiskeluverkkokurssi. Opiskelu tapahtuu kokonaan verkossa. Kurssin tavoitteena on perehdyttää elintarvikealan työolosuhteisiin, altisteisiin ja niiden hallintaan. Verkkokurssi sisältää opiskelumateriaalia ja niihin liittyviä tehtäviä ja tentin.
Tilaisuuden ohjelma
Koulutuksen ohjelma:
Verkkokurssin osa-alueet:
Elintarviketeollisuus alana
Elintarvikealan ominaispiirteet ja työympäristö
Altistuminen
Ergonomia ja toistotyö
Lämpötyöolosuhteet
Melu ja valaistus
Vuorotyö
Vaatimukset ja uhkat terveydelle
Terveystarkastukset elintarvikealalla
Hygienia ja infektiot
Tentti
Palaute
Järjestäjä
Tampereen yliopisto, MET
Yhteyshenkilön nimi
Virpi Liukkonen
Yhteyshenkilön sähköposti
virpi.liukkonen@tuni.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero
+358504211072