Hyppää pääsisältöön

Yleislääketieteen ongelmanratkaisuseminaari

-
-
Kuopio

Kuvaus: Yleislääketieteen erikoislääkärikuulusteluun valmentava koulutustilaisuus

Oppimistavoitteet: Oppimistavoitteena on käsitellä ja lisätä osaamista yleislääkärille tyypillisistä ongelmaratkaisutaidoista. Koulutuksessa tarjotaan viime hetken vinkkejä erikoislääkärikuulusteluun, mm. vanhoja tenttikysymyksiä käsittelemällä ja antamalla vinkkejä tenttiaineiston lukemista varten.

Kohderyhmä: Yleislääketieteen erikoislääkärikuulusteluun osallistuvat, mutta myös tenttiä suunnittelevat tai tietojensa päivittämistä kaipaavat ovat tervetulleita.

Toteutus: TUNI, UEF ja UTU järjestävät kolme kertaa vuodessa ongelmanratkaisuseminaarin etäkoulutuksena noin kaksi viikkoa ennen valtakunnallista erikoislääkärikuulustelua.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti yleislääketieteen erikoislääkärikuulusteluun osallistuville, mutta myös tenttiä suunnittelevat tai tietojensa päivittämistä kaipaavat ovat tervetulleita. Yleislääketieteen erikoislääkärikoulutuksen opinto-oikeus voi olla missä tahansa yliopistossa. Koulutuksen tarkoituksena on tarjota viime hetken vinkkejä erikoislääkärikuulusteluun mm. vanhoja tenttikysymyksiä käsittelemällä ja antamalla vinkkejä tenttiaineiston lukemista varten.

Järjestäjätaho lähettää ohjeet, mahdollisen ennakkotehtävän sekä osallistumislinkin (Zoom) ilmoittautuneille noin viikkoa ennen koulutusajankohtaa. Ongelmatilanteissa ja peruutuksissa ole yhteydessä yhteyshenkilöön.

Tilaisuudesta hyväksytään 4h yliopiston yleislääketieteen oppialan järjestämää teoriakoulutusta. Ongelmanratkaisuseminaariin voi osallistua useita kertoja, mutta teoriatunnit saa vain kerran.

Ilmoittautuminen sähköisellä lomakkeella viimeistään 3.4.2023.

Lisätietoja erikoislääkärikuulustelusta: https://www.laaketieteelliset.fi/ammatillinen-jatkokoulutus/erikoislaak…

Tilaisuuden ohjelma

Ohjelma
12.00 - 12.30 Alustus, Marja-Liisa Kinnunen (UEF) ja Henna Saari (UEF)
12.30 – 15.30 Ryhmätyö pienryhmissä: käydään läpi 5-6 aiempaa yleislääketieteen erikoislääkäritentin kysymystä
15.30 – 16.00 Yhteenveto ja loppukeskustelu, Marja-Liisa Kinnunen (UEF) ja Henna Saari (UEF)

Järjestäjä
Itä-Suomen yliopisto / Kansanterveystieteen ja kl. ravitsemustieteen yksikkö / Yleislääketieteen oppiaine
Yhteyshenkilön nimi
Hanna Tenhunen
Yhteyshenkilön sähköposti
hanna.tenhunen@uef.fi
Yhteyshenkilön puhelinnumero
+358504092884